Ik ben Drs. Narmeen Iesa en ben een jonge tandarts die zich in Opheusden heeft gevestigd. Ik wil hier mijn energie gebruiken om de bevolking van Opheusden en omgeving tandheelkundig te verzorgen.

Zoals bekend is het gebit van groot belang voor het welzijn van de mens. Een slecht gebit kan leiden tot ernstige lichamelijke afwijkingen. Een goed gebit geeft vele voordelen zoals een vrolijke lach en het dagelijks veel kan goed gekauwd worden zodat de spijsvertering (die reeds in de mond start) beter is.

Ik wil dus ook door voorlichting te geven problemen die in de mond kunnen ontstaan – zoals kiespijn, maar ook problemen die de patiënt niet direct voelt of merkt – voorkomen.

Het begeleiden van kinderen vind ik heel belangrijk om ze met eenvoudige middelen behoeden voor kiespijn. Een voorbeeld in deze is ze motiveren (en de ouders) om dagelijks twee keer te poetsen. Kinderen doen dat niet van nature en daarom wil ik het de ouders en kinderen leren. Hier is veel mee te winnen en de kinderen ontwikkelen zich beter en hoeven op deze manier geen kiespijn te krijgen. Dit kan bij mij in de praktijk per gezin of individueel maar ook is er de mogelijkheid om dit in grotere te doen. Ik denk dat door samen te werken met de gemeenschap van Opheusden en omgeving de tandheelkunde naar een hoger niveau kan.

Maar ook de ouderen moeten goed verzorgd worden. Een goede spijsvertering geeft een betere levensverwachting. Slecht functionerende protheses dagen niet uit om lekker van de maaltijd te genieten. Zij kunnen dan naar mijn praktijk komen om het probleem te bekijken en zorg ik voor een oplossing. Ook wanneer er geen problemen zijn is het goed om de mond te laten controleren op afwijkingen. Zo kunnen ook bij ouderen klachten voorkomen worden. Wanneer de persoon niet in staat is om naar de praktijk te komen, kom ik op huisbezoek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ik wil dus met de bevolking van Opheusden en omgeving een duurzame relatie aangaan en sta dus open voor alle vragen op tandheelkundig gebied. Bijvoorbeeld, is het nodig om bij een bepaalde sport gebitsbeschermers te dragen.

Ik hoop jullie snel in mijn praktijk te ontmoeten zodat wij kennis kunnen maken en ik kan waarmaken wat ik hierboven heb verteld.

Jullie tandarts ~ Narmeen

Drs. Narmeen Iesa - Tandarts

Drs. Narmeen Iesa – Tandarts

BIG: 19915111602
Aanwezig op ma t/m do.

Drs. Hevin Ibrahim - Tandarts

Drs. Hevin Ibrahim – Tandarts

BIG: 09928730802
Aanwezig op vr.

Ineke Donselaar - Assistente

Ineke Donselaar – Assistente

Elzeline van Walsem van Ommeren - Assistente

Elzeline van Walsem van Ommeren – Preventie assistente

Dinette Eldik van Dam - Preventie Assistente

Dinette Eldik van Dam – Preventie Assistente