Ik ben Drs. Narmeen Iesa. Mijn praktijk is sinds een aantal jaar gevestigd in Opheusden. Ik wil hier mijn energie gebruiken om de inwoners van Opheusden en omgeving tandheelkundig te verzorgen.

Zoals bekend is het gebit van groot belang voor het welzijn van de mens. Een slecht gebit kan leiden tot ernstige lichamelijke afwijkingen. Een goed gebit geeft vele voordelen, zoals een vrolijke, mooie lach en het dagelijks goed kauwen van het voedsel zodat de spijsvertering (die reeds in de mond start) beter is.

Ik wil dus ook door voorlichting te geven problemen die in de mond kunnen ontstaan – zoals kiespijn, maar ook problemen die de patiënt niet direct voelt of merkt- voorkomen.

Het begeleiden van kinderen vind ik heel belangrijk om ze met eenvoudige middelen te behoeden voor kiespijn. Een voorbeeld in deze is om hen (en de ouders) te motiveren om dagelijks twee keer te poetsen. Kinderen doet dat niet van nature en daarom wil ik het de ouders en kinderen leren. Hier is veel mee te winnen en de kinderen ontwikkelen zich beter en hoeven op deze manier geen kiespijn te krijgen. Dit kan bij mij in de praktijk per gezin, individueel maar ook is er de mogelijkheid om het in bijvoorbeeld klassen te doen. Ik denk dat door samen te werken met de gemeenschap van Opheusden en omgeving, de tandheelkunde naar een hoger niveau kan.

Maar ook de ouderen moeten goed verzorgd worden. Een goede spijsvertering geeft een betere levensverwachting. Slecht functionerende protheses dagen niet uit om lekker van een maaltijd te genieten. Zij kunnen dan naar mijn praktijk komen om het probleem te bekijken en zorg ik voor een oplossing. Ook wanneer er geen problemen zijn is het goed om de mond te laten controleren op afwijkingen. Zo kunnen ook bij ouderen klachten voorkomen worden. Wanneer de persoon niet in staat is naar de praktijk te komen, kom ik op huisbezoek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ik wil dus met de inwoners van Opheusden en omgeving een duurzame relatie aangaan en sta dus open voor alle vragen op tandheelkundig gebied. Bijvoorbeeld, is het nodig om een bepaalde sportbeschermers te dragen.

Ik hoop jullie snel in mijn praktijk te ontmoeten zodat wij kennis kunnen maken en ik kan waarmaken wat ik hierboven heb verteld.

Jullie tandarts – Narmeen

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde tandartsassistente. Kom jij ons team versterken? Klik hier voor verdere informatie. Wij zien uit naar je reactie!

 

Drs. Narmeen Iesa – tandarts BIG: 19915111602 Aanwezig op ma t/m do

Elzeline van Walsem van Ommeren – Preventieassistente en bevoegd tot het maken van composiet restauraties.

Ineke van Donselaar – Assistente

Alinda Hak – Preventieassistente